Afspraak maken

Home » Afspraak maken

Afspraak maken

Ben je hier voor het eerst? dan is het belangrijk onderstaande informatie goed door te lezen:

Kom je voor relatietherapie?

Stuur dan een mail naar contact@relatiewerkplaats.nl. Wij zullen vervolgens met jullie contact opnemen voor een eerste afspraak. Ook maken we voor jullie een account aan waarmee jullie vervolgens zelf afspraken kunnen inplannen in de agenda.

Kom je voor individuele integratieve coaching/therapie of traumatherapie?

Stuur dan een mail maar contact@relatiewerkplaats.nl met in het onderwerp ‘Karin’. Zij zal vervolgens met jou contact opnemen voor een eerste afspraak. Vervolgafspraken worden in samenspraak ingepland.

Kom je voor individuele Gestalttherapie, supervisie/coaching of leertherapie?

Stuur dan een mail maar contact@relatiewerkplaats.nl. Wietze zal vervolgens met jullie contact opnemen voor een eerste afspraak. Ook zal hij voor jou een account aanmaken waarmee je vervolgens zelf afspraken kunnen inplannen in de agenda.

Hoe werkt het inplannen?

Via onderstaande agenda kun je zelf gemakkelijk een afspraak in mijn agenda inplannen.

Let op: u krijgt per mail een afspraakbevestiging! Mocht u die niet ontvangen, dan is er iets misgegaan en de afspraak dus niet geboekt!

Wil je bij het inplannen op de volgende zaken letten:

  • Bij individuele therapie kun je ook kiezen voor de optie Wandelen of Online.
  • Je kunt tot 48 uur voor de afspraak zelf de afspraak annuleren. Daarna wordt bij annulering, of niet opdagen het consult in rekening gebracht.
  • Mocht je ideale tijdstip niet beschikbaar zijn, stuur gerust een mailtje of bel even. Vaak valt er wel een mouw aan te passen!

problemen met inloggen?

  • Mocht het inplannen niet lukken, kun je altijd een mail sturen naar contact@relatiewerkplaats.nl.
  • Mocht je eerder een account hebben aangemaakt, maar er is al een lange tijd verstreken sinds de vorige keer, kan het zijn dat je account op ‘inactief’ staat. Maak dan geen nieuw account aan maar bel of mail even, dan maken we je account weer ‘actief’.

Geen afspraak mogelijk op een door jou gewenst tijdstip?

  • Bel dan met Karin, 06-10020056. Zij kan met je kijken of er geschoven kan worden met andere afspraken zodat je toch terecht kan.

Afspraak inplannen