Relatiediner – Trek in elkaar

Geïnspireerd worden door nieuwe smaken, verrast worden door een nieuwe kijk op de ander, en weer trek krijgen in elkaar!

In samenwerking met Chez Antoinette biedt de Relatiewerkplaats relatie-diners aan. Met z’n tweeën heerlijk uit eten, met tussen de gangen door inspirerende en verrassende kennis en vragen om met elkaar over door te praten.

Waarom datgene wat je eerst zo leuk vond aan je partner, later een bron van irritatie wordt, en waarom dat goed is.

Locatie: Chez Antoinette, Roggestraat 12 Deventer
Kosten: €155,- per stel (inclusief drie gangen diner en drankjes)

Onze relatiediners vinden plaats in de laatste maanden van het jaar. Wil je op de hoogte blijven van wanneer de volgende er aankomt? Stuur dan een emailtje zodat we je als eerste de nieuwe data kunnen sturen!

Deze avond gaan we in op al die kleine en grote irritaties, wat die zeggen over jezelf en de ander, en waarom ze zo nodig zijn in een gezonde relatie. Een nieuwe kijk hierop helpt om niet te weg te zakken in een gevoel van teleurstelling (er verandert ook nooit wat in onze relatie), maar om in de irritaties groeimogelijkheden te zien. aanmelden kan via contact@relatiewerkplaats.nl

Voor wie?

Voor stellen die al een aantal jaren samen zijn, het goed met elkaar hebben en dat zo willen houden, of een beetje in de sleur zijn beland en wat peper in de relatie kunnen gebruiken.

Hoe ziet de avond eruit?

3 gangen (vlees, vis of vegetarisch) met bijbehorende dranken. Je zit met z’n tweeën aan tafel, er is in principe geen interactie met andere stellen. Voorafgaand en tussen de gangen door vertelt een van onze trainers/therapeuten smakelijk over de ingrediënten van gezonde relaties. Aan het eind van elk verhaal krijg je een vraag mee om samen over door te praten.

Is Trek In Elkaar ook geschikt voor stellen met pittige relatieproblemen?

Bij pittige relatieproblemen raden we je relatietherapie aan, het doel van deze diners is vooral om meer verbinding en leven je relatie te krijgen. Bij twijfel: even mailen naar contact@relatiewerkplaats.nl.

Moet je je ook voorstellen en praten met andere stellen?

Nee, je zit van begin tot eind met z’n tweeën aan tafel. De verhalen en vragen zijn bedoeld om met z’n tweeën over door te praten. Mocht je vragen hebben of willen reageren dan kun je de trainer even wenken, die komt dan naar je tafel toe om een en ander te verduidelijken.

Wat kost Trek In Elkaar?

Alles inclusief 155,- per stel. Gezien de reserveringen bij Chez Antoinette van te voren betalen. Boeken kan via: contact@relatiewerkplaats.nl.