Tiendaagse Relatiekuur

Je zit in de sleur van de dagelijkse beslommeringen. Jullie houden van elkaar, maar aan het eind van de dag, als het werk gedaan is, de kinderen liggen in bed, ben je allebei moe, en weet je niet veel meer te verzinnen dan samen op de bank te crashen voor weer een avond met de zoveelste serie…. Geen avontuur meer, en wanneer was de laatste keer ook al weer dat je met elkaar uit eten bent gegaan?

’t Is niet dat er een relatiecrisis is, dat je elkaar de tent uitvecht, maar het is een beetje…saai.

Herkenbaar?

Word wakker!

Wel zonde, eigenlijk. Want het kan veel leuker, spannender, intiemer dan dat. Met maar heel weinig middelen, kun je het zoveel leuker maken! (je hebt heus geen second-love-account of seks-toys nodig, om het echt spannend te maken!)

Tijd voor een relatiekuurtje…

In tien dagen krijg je allebei apart elke dag online opdrachten om nieuw leven in je relatie te blazen. Elke dag krijg je drie suggesties, onderverdeeld in thema’s Hoofd (gespreksonderwerpen, vragen die je elkaar kunt stellen), Hart (elkaar verwennen, complimentjes geven, intimiteit) en Handen (samen dingen ondernemen, maar ook klusjes samen of voor elkaar doen). Je kiest  elke dag zelf één van de activiteiten. Na tien dagen zul je merken dat je relatie weer frisser en dynamischer is geworden!

Wat kost dat?

10 avonden vrijplannen van andere verplichtingen, en €30,- voor de relatiekuur. Inschrijven doe je hier.