Relatiewerkplaats

Welkom bij de Relatiewerkplaats
Wat betekent de corona-crisis nu voor de afspraken in de Relatiewerkplaats? 

Gesprekken kunnen -onder voorwaarden- gewoon doorgaan!

1. Hulpverlening valt onder de cruciale beroepen, dit betekent dat face-to-face contact in beperkte mate toegestaan is.
2. We hebben een aantal maatregelen getroffen: we maken deurklinken etc. tussen de gesprekken door schoon, we hebben papieren bekertjes voor koffie en thee, en 1,5 meter afstand houden is geen probleem.
3. We volgen de richtlijnen van het RIVM: als er iemand in uw gezin koorts heeft, kunt u de afspraak kosteloos annuleren.
4. We hebben een professioneel Zoom-account aangemaakt. Dit maakt het mogelijk om met goede beeld- en audiokwaliteit online gesprekken te voeren. De gesprekken zijn versleuteld, en dus niet te volgen voor anderen.
5. 1 op 1 is wandelen ook een goede optie.

Plan dus gerust een afspraak in!

dé plek om te werken aan jezelf en aan evenwichtige, krachtige en duurzame relaties.

Welke bagage draag jij met je mee? Soms levert die bagage problemen op. Je loopt tegen dingen aan in relatie met anderen. En je weet niet hoe je het kunt veranderen. Of doe je dingen die je eigenlijk niet wilt, maar je komt er niet vanaf? Omstandigheden kun je niet veranderen, maar je kunt wel werken aan de manier waarop je er mee omgaat.

In de Relatiewerkplaats heerst een warme en betrokken sfeer. Hoop op verandering staat centraal. Er is ruimte voor nieuwe patronen. Mijn aanpak is gericht op het opdoen van nieuwe ervaringen en leren van nieuwe vaardigheden. Deze zijn realistisch en direct toe te passen in je dagelijks leven. Zo gaat je proces ook thuis gewoon verder.

Direct aan de slag

Samen met jou ga ik aan de slag.  Gestalttherapie maakt gebruik van emotionele en lichamelijke ervaringen die plaatsvinden in het gesprek. Dat is confronterend en soms pijnlijk, maar levert uiteindelijk meer vrijheid op en laat je ervaren ‘hoe het ook anders kan’. Alles wat je vasthoudt en opkropt krijgt weer ruimte. Dit alles gebeurt in alle rust en zorgvuldigheid. Een gezonde dosis humor geeft lucht aan wat soms zo zwaar lijkt.

Ik maak in de basis gebruik van de ervaringsgerichte therapie, maar ook gestalttherapie, transactionele analyse, contextuele therapie, integratieve therapie en EFT. Op basis van ervaring en intuïtie kies ik voor de ene of de andere vorm. Mijn stijl is eerlijk, open, betrokken en persoonlijk.

Plan gerust een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Zo’n gesprek duurt ongeveer 45 minuten. Zo krijg je een beter beeld van wie ik ben en wat ik voor je kan betekenen. Na 45 minuten staan we erbij stil of we een klik hebben.

Welkom!
DWF231014WvdL-74-1024x683 DWF231014WvdL-571-1024x683 DWF231014WvdL-60-1024x683DWF231014WvdL-63-1024x683

Wietze van der Laan

Relatie- en gezinstherapeut

  • Experiëntieel Psychosociaal therapeut
  • Gestalt-therapeut
  • Registertherapeut BCZ
  • Supervisor (LVSC-geregistreerd)
  • Aangesloten bij de NVAGT (Nederlands-Vlaamse Associatie voor Gestalttherapie en Gestalttheorie), de RBCZ, LVSC, EAP
  • Houder ECP (European Certificate Psychotherapy)